Op zoek naar mooi beeldmateriaal van je bedrijf, op een manier die jou als ondernemer zo min mogelijk tijd kost? Dan is #dayinthebusiness iets voor jou!

 

Pakketten

Hieronder vind je een aantal verschillende pakketten. Maar een ander aantal uren is ook mogelijk. Neem contact met me op over je wensen en ik maak een voorstel op maat. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten.

4 uur fotografie

Nabewerking

Alle bewerkte foto's

In hoge en lage resolutie

410,-

6 uur fotografie

Nabewerking

Alle bewerkte foto's

In hoge en lage resolutie

670,-

8 uur fotografie

Nabewerking

Alle bewerkte foto's

In hoge en lage resolutie

930,-

Meer uren zijn ook mogelijk. Neem contact op voor een voorstel op maat.

4

6

8

Andere wensen?

Meer weten

of boeken?

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost een #dayinthebusiness fotosessie?


Dat ligt aan jou en je bedrijf. Doe je de hele dag door min of meer dezelfde en korte handelingen? Dan heb ik misschien na een paar uur al het hele proces mooi in beeld. Duurt het proces in jouw bedrijf langer? Zoals bijvoorbeeld het voorbereiden, koken, opmaken en uitserveren van een diner, dan is het mooier om de hele dag (en avond) de tijd te nemen.
Hoeveel tijd ben ik als ondernemer kwijt aan een fotosessie?


Heel weinig! Want ik wil juist laten zien hoe je aan het werk bent. Geef me een korte introductie van de ruimtes en/of regels en vervolgens kan ik aan de slag, net als jij.
Waar kan ik de foto's voor gebruiken?


De foto’s die ik voor je maak kun je gebruiken voor allerlei soorten drukwerk, je website of social media. Als ondernemer herken je vast dat je aanwezig moet zijn op sociale media en jezelf daar goed wilt presenteren. Maar dan heb je wel een paar keer per week nieuw beeldmateriaal nodig. Na een #dayinthebusiness kun je weer een tijd vooruit!
Op welke momenten kunnen de foto's gemaakt worden?


In overleg kan er heel veel. Ook een fotoshoot tijdens een avond, nacht of in het weekend. Neem contact met me op om je wensen te bespreken, dan komen we daar zeker uit.