Vertel je verhaal

Beeld is onmisbaar voor je bedrijf, en video wordt steeds belangrijker en is een perfecte manier om je verhaal te vertellen, letterlijk, en te laten zien. Korte films voor personal branding, marketing of een sfeervol videoverslag van een evenement of bijeenkomst? Samen kunnen we er iets moois van maken. Let's meet! 

Mirna-010.jpg

Wil je net als Mirna jouw bedrijfsverhaal een extra dimensie geven? Je klanten en volgers meenemen in je ontstaan of je ambities en dromen? In één film kunnen laten zien wat je doet en waar je naartoe wil? 

Lees dan verder!

"Voordat we de tekst en beelden gingen opnemen had ik echt geen idee hoe mooi deze video zou kunnen worden. Het blijft toch altijd een beetje ongemakkelijk om gefilmd te worden. Maar het eindresultaat is echt prachtig! Ik ben onwijs trots op de bedrijfsfilm die Alieke gemaakt heeft. En ik heb er heel veel mooie reacties op gekregen!"

- Mirna, eigenaar Woordenwensjes.nl

Brand story 1

  • Belafspraak om voor te bereiden

  • ca. 2-3 uur opnames maken

  • volledig gemonteerde video

v.a. 455,-

Het beste resultaat is een film die past bij jouw en je bedrijf. De prijzen hier geven een je een eerste beeld van de mogelijkheden, maar als we bellen en bespreken wat je wensen zijn kan ik een offerte op maat maken. 

Brand story 2

  • Belafspraak om voor te bereiden

  • ca. 4-5 uur opnames maken

  • volledig gemonteerde video

v.a. 650,-

Investering

Meer van mij

Stuur mij een offerte

Bedankt voor de inzending!