Zoeken
  • Alieke

Day in the kitchen

Ik ben dol op lekker eten, ga ook graag uit eten en vind het altijd heel interessant hoe het er nu in zo'n keuken aan toe gaat. Hoe kon ik dat beter combineren dan door te vragen of ik een #dayinthebusiness mocht fotograferen in een restaurantkeuken? Ik besloot om De Loohoeve te benaderen. Tot ze gaan verhuizen zitten ze nog vlak bij ons in de buurt en we hebben er al twee keer heerlijk gegeten. De laatste keer was een paar dagen voordat ze hun eerste Michelinster kregen, eind 2018.


Ik kwam om 15.00 uur binnen en vertrok net voor 02.00 uur 's nachts. De hele middag en avond volgde ik alles wat er gebeurde in de keuken. Van de voorbereidingen tot de afwas. Ontzettend leuk en interessant, én het leverde een mooie serie foto's op!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven